Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: نمایندگان مجلس پس از دریافت کد سنا، می‌توانند اموال خود را در سامانه قوه قضائیه ثبت کنند.

قدس آنلاین: احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس در خصوص ثبت اموال نمایندگان مجلس در سامانه قوه قضائیه، اظهار داشت: نمایندگان برای ثبت اموال خود در سامانه قوه قضائیه اقدام می‌کنند، نمایندگان ابتدا رمز سنا را دریافت می کنند و سپس از طریق کد سنا اموال خود را در سامانه قوه قضائیه ثبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان باید اموال منقول، سهام، مطالبات، دیون، درآمد مستمر و سرمایه خود را ثبت کنند، بیان کرد: مسئولان در بخش سرمایه نیز باید نوع و تعداد ماشین و سکه خود را نیز قید کنند.

وی با بیان اینکه اموال غیرمنقول در قالب سرمایه ثبت می‌شود، افزود: طلای خانواده‌ها تا حد متعارف نیز نیازی به ثبت ندارد، اما اگر بیش از عرف اگر باشد، باید ثبت شود.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه قانون ثبت اموال مسئولان متفاوت از قانون "از کجا آورده‌ای" است، گفت: مقامات بعد از انقلاب که اکنون مسئولیتی ندارند یا حتی فوت کرده‌اند نیز باید ثابت کنند که اموال خود را از کجا آورده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: خانه ملت

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: احمد امیرآبادی فراهانی عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي سامانه ثبت اموال نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس

به گزارش «نماینده»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها، با ۱۲۰ رای مخالف، ۹۴ رای موافق و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۹ رای مأخوذه با این طرح مخالفت کردند.

این طرح خواستار افزایش نمایندگان مجلس از ۲۹۰ نفر به ۳۳۰ نفر بود.

دیگر خبرها

  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • انتشار مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه در سامانه نما